Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας. Η χρήση αυτής της σελίδας για την αγορά των προϊόντων μας, αποτελεί και την αυτόματη αποδοχή και δέσμευσή από εσάς από τους παρακάτω όρους συναλλαγής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ & ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

Οι προσφορές μας δίδονται με βάση το κόστος την χρονική περίοδο της ζήτησης. Η PERSONART διατηρεί το δικαίωμα να αναθεωρήσει τις τιμές προκειμένου να αντικατοπτρίζουν αυξήσεις, όπως αυτές προκύπτουν από αυξήσεις των πρώτων υλών, του κόστους εργασίας, κτλ.
Όλα τα προϊόντα παραμένουν στην ιδιοκτησία της εταιρείας μας μέχρι την πλήρη αποπληρωμή τους.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Η επεξεργασία της παραγγελίας σας ξεκινά από τη στιγμή που λαμβάνεται. Οι τιμές των προϊόντων δεν περιλαμβάνουν το κόστος της μεταφοράς. Συνεργαζόμαστε με εταιρίες Courier για τις παραδόσεις. Αν και προσδιορίζουμε το χρόνο παράδοσης, αυτός είναι ενδεικτικός και δεν μπορούμε να παρέχουμε εγγυήσεις για συγκεκριμένο χρόνο ή ημερομηνία παράδοσης.
Όλα τα στοιχεία του παραλήπτη πρέπει να είναι ακριβή, ήτοι η διεύθυνση και τα τηλέφωνα επικοινωνίας. Στην περίπτωση που τα στοιχεία είναι ανακριβή η εταιρεία μας δε φέρει καμία ευθύνη για τη μη δυνατότητα παράδοσης.

Σύμφωνα με τις Ευρωπαικές οδηγίες για τις πωλήσεις εξ αποστάσεως τα προσωπικά(personalised) δώρα που είναι φτιαγμένα με προσωπικές προδιαγραφές και είναι άρτια παραδομένα ενδέχεται να μην επιστρέφονται.

Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν εντός 30 ημερών από την παραλαβή τους εφόσον,είναι σε άρτια κατάσταση όπως ακριβώς παραδόθηκαν, με την απόδειξη λιανικής πώλησης και οτιδήποτε άλλο τα συνοδεύει.

Οι επιστροφές γίνονται μέσω μεταφορικής εταιρείας και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς. Σε περίπτωση που θέλετε να φέρετε οι ίδιοι το προιόν σε εμάς, επικοινωνήστε στο 210 7620757

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία Personart, δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του αντικειμένου κατά τη μεταφορά της επιστροφής.

Για αλλαγή με άλλο προιόν  στέλνετε το προιόν που θέλετε να αλλάξετε με την ACS και δική σας χρέωση. Στη συνέχεια μέσα στις επόμενες 5 εργάσιμες ημέρες πρέπει να κάνετε νέα παραγγελία από το site, όπου στα σχόλια της να αναφέρετε ότι είναι από αλλαγή με τον κωδικό της προηγούμενης σας παραγγελίας. Μόλις λάβουμε το δέμα και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος σας στέλνουμε το νέο πληρώνοντας εσείς τη διαφορά εάν υπάρχει.(Δεν ισχύει για τα custom προϊόντα).

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Στη δυσάρεστη περίπτωση που το προιόν φθάσει σε εσάς κατεστραμμένο παρακαλούμε να ενημερώσετε την εταιρία courrier μέσα στις επόμενες 8 ώρες ώστε να αναλάβουν την ευθύνη.

Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας πριν την επιστροφή κάποιου προϊόντος στο 210 7620757 ή στείλτε μας E-mail στο info@personart.gr που να εξηγείτε τους λόγους επιστροφής.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Για τις επισκευές οι επιστροφές γίνονται μέσω μεταφορικής εταιρείας και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς. Εφόσον το κόσμημα αξιολογηθεί και το ελάττωμα έχει προκληθεί λόγω κατασκευαστικού λάθους,η επισκευή είναι δωρεάν όπως και η αποστολή του. Αν η επισκευή δεν είναι εφικτή, θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση. Χωρίς την απόδειξη αγοράς δεν είναι δυνατόν να αντικατασταθεί το κόσμημα. Σε περίπτωση που θέλετε να φέρετε οι ίδιοι το προιόν σε εμάς, επικοινωνήστε στα 2107620757 6944531681 6975123124.
Τα παραπάνω θεωρούνται πνευματική ιδιοκτησία της PERSONART και η χρήση αυτών απαγορεύεται ρητά χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση της εταιρίας μας.

Τα παραπάνω θεωρούνται πνευματική ιδιοκτησία της PERSONART και η χρήση αυτών απαγορεύεται ρητά χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση της εταιρίας μας.