ΙΜΑΤΙΑ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Το fashion event, IMATIA, που πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα “Νίκος Σκαλκώτας” του Μεγάρου Μουσικής,ήταν μια γιορτή της Ελληνικής μόδας όπου συμμετείχαν μεγάλα ονόματα του χώρου. Η Personart by Angie Andritsopoulou σαν θέμα είχε το «Φίδι» που είναι και το πιο δυνατό κομμάτι της συλλογής,το περιτυλιγμένο φίδι γύρω από την ράβδο του Ασκληπιού συμβολίζει την πνευματικότητα.

16603141_1407131916024776_3143619367848782059_n

Έτσι σαν Guest είχαμε τους “Νεφελόπετρα” που με τα ακροβατικά τους τυλίγονταν στο πανί όπως το φίδι στο ροζάριο.

IMATIA

Ας πάρουμε μια γεύση από backstage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το show άνοιξε το μοντέλο Φαίη Λαιμού κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση από την διασημότερη σκηνή που είναι «Η δημιουργία του Αδάμ» του Μιχαήλ Άγγελο και το έκλεισε σε μια Guest εμφάνιση η Ηθοποιός Ευγενία Παναγοπούλου σε ρόλο μοντέλου με απίστευτη άνεση και αέρα.

α

βγδδεζ (2)ζ.

Το show έλαβε τις καλύτερες κριτικές χειροκροτήθηκε πολύ. Η UNESCO GREECE μας βράβευσε για την προσφορά μας στον πολιτισμό σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Galaxy του HILTON.

ηθ.

θικλμ

 

 

 

Designers: Κathy Ηeydels, Giannetos, Mary Theotoki, Personart by Angie Andritsopoulou, Afroditi Hera, Vlassi Holeva. Το Art direction το είχε ο Κωνσταντίνος Κασπίρης. Show manager: Ιωάννα Πατσουλάκη. Theatrical direction: Αντώνης Σωτηρόπουλος, Μαρία Δεληκωνσταντίνου / Assistant: Γιώργος Σμπιράκης. Video art installations: Δημήτρης Σηφάκης, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος / Lime Visuals. Music – Soundtrack: Μιχαλης Καλφαγιάννης. Live performances: Διεθνές Ωδείο Αθηνών. Ballet: Σχολές Gallena`s. Pr manager: Γιώργος Ντάβλας / Davlas & Partners.